Cari duit !!!

Followers

Saturday, November 27, 2010

First award!!!!!!!



yooo, aku dapat award(Beautiful Blogger) beb, hahahaha. Sebenarnya, award ni berantai tapi tak kisahlah asalkan namanya award atau dalam bahasa melayunya anugerah. Oh ya! Langkah pertama yang perlu di lakukan jika terpilih sebagai penerima award ialah berterima kasih beserta link kepada blogger yang memberinya. So, saya dengan terharunya ingin mengucapkan terima kasih kepada sis Rafina mimi kerana memilih saya sebagai penerima award ini. Terima Kasih!!

Langkah kedua: Cari dan pilih 15 blogger beserta link yang korang rasa blog beliau cantik @ menarik
Dengan bangganya aku memilih blogger di bawah ini yang aku rasa blog beliau menarik & cool

1)Mr_mind

2)Mr Smile

3)red One

4)Umibarakah.blogspot

5)sembangkosong

6)Budak comel

7)Melvister.com

aku listkan 7 dulu..tak terpikir lagi 8

Langkah akhir,"describe 7 things about yourself"

Sonang jo ni
1)Lelaki
2)Melayu
3)Sudah baligh
4)Waras
5)Agama Islam
6)Solat 5 waktu sehari semalam
7)Manusia normal

8 comments:

  1. yipppiieee...dapat awrd la...hohoho..
    sye akan letak kat blog sy ye

    ReplyDelete
  2. gambar kat atas tu la awardnya..yang ade tulis beautiful blogger award..ade bunga2 tu

    ReplyDelete
  3. tahniah ye dapat award...hikhik ^_^

    ReplyDelete
  4. tahniah dpt award tu.. haha,basic template sama dgn aku plak..

    ReplyDelete
  5. @lina
    thank u lina,kalo lina nk gk award ni amik ler..

    @mofaiz
    hahahaha,xprasan la plak.taste kita sama..

    ReplyDelete
  6. amikler roti kacang oi...hahahaha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...